Tieners die later naar school gaan

Verkeerstips

hebben minder kans om een ​​voertuig te besturen na slaapgebrek, wat een belangrijke veiligheidsoverweging is.

De uitputting van tieners is begrijpelijk, gezien de hoge academische druk, de vroege schooltijden en de prevalentie van overmatig cafeïne en ‘s avonds laat schermgebruik. Voor veel tieners is slaapgebrek een onderdeel van het dagelijks leven. Toch kan het ernstige gevolgen hebben, waaronder het onvermogen om veilig te rijden onder invloed van alcohol of drugs.

Toen een collega van CHOP me om informatie over dit onderwerp vroeg, wist ik dat onze bloglezers geïnteresseerd zouden zijn in een overzicht van het onderzoek dat slaaptekort en auto-ongelukken met tieners in verband brengt en wat scholen doen om dit te bestrijden.

De ontwikkeling van circadiane ritmes van tieners zorgt ervoor dat ze later willen slapen en later wakker worden dan volwassenen, waardoor het voor hen moeilijk is om regelmatig voldoende te slapen. Het is echter onwaarschijnlijk dat Amerikaanse tieners hun nachtelijke smartphones of koffie met vriendensessies zullen opgeven en hun huiswerk niet kunnen opgeven. Er worden echter inspanningen geleverd om tieners te helpen voldoende te slapen en autorijden met slaapgebrek te vermijden…

Studies hebben aangetoond dat tieners die niet genoeg slaap krijgen, in de afgelopen tien jaar slechtere besluitvormingsvaardigheden achter het stuur hebben. Tieners die uitgeput rijden, zoals wanneer ze ‘s ochtends op weg zijn naar school, hebben meer kans om betrokken te raken bij een auto-ongeluk, volgens een onderzoek uit 2008 waar ik co-auteur van was.

Begintijden van de school die later op de dag zijn

Volgens een nieuwe studie is aangetoond dat slechts een uur vertraging in de starttijd van de middelbare school het aantal tienerbestuurders dat betrokken is bij auto-ongelukken vermindert.

Tieners die later op de dag naar de middelbare school gaan, slapen doordeweeks meer, waardoor hun kans op een auto-ongeluk met 16,5 procent afneemt, aldus onderzoekers van de University of Kentucky. Dit is vergelijkbaar met een onderzoek van de Universiteit van Minnesota, waaruit bleek dat het verplaatsen van de starttijd van acht openbare middelbare scholen in drie staten van 7.35 uur naar 8.35 uur. het aantal ongevallen met motorvoertuigen onder tieners met 70 procent verminderd.

Deze beweging kwam in 2014 in een stroomversnelling toen door de Centers for Disease Control and Prevention en de American Academy of Pediatrics (AAP) werd aanbevolen dat middelbare en middelbare scholen studenten helpen meer slaap te krijgen door niet eerder dan 8.30 uur ‘s ochtends te beginnen.

Schooldistricten houden dit in de gaten. De starttijd voor middelbare scholieren is onlangs teruggedrongen door verschillende schooldistricten in Pennsylvania. Het schoolbestuur van het State College Area keurde een starttijd van 8.40 uur goed. Het Avonworth School District in Pittsburgh, Pennsylvania, volgt dit voorbeeld.

Er is een afname van het aantal ongevallen met één voertuig in Virginia, waar 72 van de 95 provincies van de staat de starttijden van de school hebben verlengd. Slaperige chauffeurs veroorzaken vaak deze ongevallen.

Tieners kunnen ongetwijfeld tal van voordelen halen uit het uitstellen van hun toegang tot school tot later in hun leven. Het is aanbevolen door de American Academy of Sleep Medicine dat ouders en schoolbesturen samenwerken om latere starttijden van de middelbare school te implementeren, zodat studenten voldoende slaap kunnen krijgen. Door de nieuwe dienstregeling zullen scholen echter met wat problemen te maken krijgen. PASA wijst erop dat schooldistricten te maken zullen krijgen met logistieke uitdagingen, waaronder transport en buitenschoolse activiteiten die moeten worden aangepast aan de nieuwe tijd.

Districten in het hele land hebben het echter mogelijk gevonden om later met lessen te beginnen. Meer dan 40 staten hebben latere schooltijden ingevoerd om verschillende problemen aan te pakken, waaronder ongevallen met tienerbestuurders. Het implementeren van nieuwe schoolroosters in onze gemeenschappen heeft veel voordelen en uitdagingen, dus we moeten samenwerken met ouders en schoolbesturen.

Tags :

Deel dit :

recente berichten

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht om de laatste nieuwsupdates te ontvangen!