REDENEN OM RIJLESSEN OP TE NEMEN IN UW TERUG NAAR SCHOOL PLANNING

Verkeerstips

Voor sommige leerlingen is de terugkeer naar school na een lange zomervakantie een vreugdevolle gelegenheid omdat ze weer tijd kunnen doorbrengen met al hun vrienden. Veel emoties kunnen worden opgeroepen door terug te keren naar school, wat een niveau van voorbereiding veroorzaakt dat anders is dan alle andere.

We hebben de neiging om de gehaaste denkwijze van anderen te vergeten wanneer we ons beginnen voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Iedereen moet onthouden dat onze gemeenschap zich voorbereidt op een enorme toename van voetgangers en automobilisten. Als je niet in de gaten houdt wat er om je heen gebeurt en hoe je kunt komen waar je heen gaat, mis je de laatste momenten van vrijheid voordat de schoolbel gaat.

Of je nu een nieuwe chauffeur bent of een ouder, schoolchauffeur of carpooler, we leggen je uit waarom rijlessen essentieel zijn voor je voorbereiding op het weer naar school gaan.

SCHEIDING VAN STAAT EN GRONDWET

Alles aan autorijden draait om de vrijheid die we voelen omdat we ons rijbewijs hebben gehaald. Een jonge bestuurder die voor het eerst leert autorijden, brengt een gevoel van vrijheid, belangrijkheid en status met zich mee. Als je niet oppast, kun je gemakkelijk ten prooi vallen aan het idee dat cool zijn en een mooie auto besturen belangrijker is dan het gehoorzamen aan de verkeersregels.

Om veilig en verantwoord van uw voertuig en hervonden vrijheid te kunnen genieten, moet u zoveel mogelijk leren over uw auto en zijn wegen. Rijden in de zomer is heel anders dan rijden in de spits vanwege het toegenomen voetverkeer en schoolovergangen. De informatie is overweldigend, maar een rijcursus kan het ticket zijn naar een hernieuwd gevoel van paraatheid en opleiding.

In een opfriscursus (of opfriscursus) rijvaardigheid kun je de volgende dingen leren:

Het volgen van een parkeerles is een geweldige manier om het lakwerk van uw voertuig er op zijn best uit te laten zien, aangezien u regelmatig op school moet parkeren.

Terug naar school betekent dat meer leerlingen naar de klas lopen, wat meer auto’s op de weg betekent en meer gevaren om op te letten. Door een goede rijcursus te volgen, leer je hoe je je aandacht op de weg kunt houden en niet op de groep vrienden op het trottoir waar je misschien naar wilt toeteren of naar wilt zwaaien. Alle verkeersregels moeten worden gevolgd om ervoor te zorgen dat alle leerlingen op tijd op school zijn.

Het is prima om tijdens het rijden naar muziek te luisteren, maar het is ook een afleiding voor sommige nieuwe bestuurders, waardoor hun aandachtsspanne wordt verkort en het risico op een ongeval toeneemt. Omdat je voor het eerst in lange tijd oude vrienden weer bijspreekt, is het gemakkelijk om te versnellen. Het volgen van een rijcursus kan u helpen uw rij-IQ te heroriënteren, omdat opwinding en plezier vaak voorafgaan aan veiligheidsoverwegingen.

Vermijd ten koste van alles sms’en. Bij terugkomst ontmoet je je medestudenten. Het is illegaal om een ​​mobiele telefoon te gebruiken tijdens het rijden in British Columbia. In een rijcursus wordt uitgelegd hoe sms’en en autorijden uw concentratie beïnvloeden en hoe u de boetes en gevolgen van sms’en tijdens het rijden kunt vermijden.

Tags :

Deel dit :

recente berichten

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht om de laatste nieuwsupdates te ontvangen!