Kalm en zelfverzekerd blijven wanneer u vastzit in het verkeer in Californië?

Verkeerstips

Overleven van de wanorde en angst die gepaard gaan met het rondlopen in de Californische files door er een kans van te maken om werk gedaan te krijgen. een paar concepten
Mensen die in Californië wonen, zijn de enigen die echt begrijpen hoe vermoeiend en frustrerend het kan zijn om vast te zitten in het verkeer. Verrassend genoeg is het feit dat mensen echt dol zijn op Californië en er in zulke grote aantallen vanuit andere staten naartoe verhuizen, de kern van het probleem. Ze nemen ook hun auto’s mee wanneer ze dit doen.

Je zou nu in staat moeten zijn om de bron van die enorme stroom auto’s te begrijpen. Veel mensen zijn nieuwsgierig naar hoe mensen in Californië omgaan met de stress van het grootste deel van hun tijd in het verkeer. Ze hadden geen andere keuze dan ermee om te leren gaan, en als je niet bereid bent om naar een andere staat te gaan, wordt het tijd dat je ook leert ermee om te gaan. Nou, ze hadden geen andere keuze dan ermee om te gaan.

Wanneer je in een augurk zit


Net zoals het onmogelijk is om autorijden helemaal te vermijden, is het ook moeilijk om helemaal te voorkomen dat je vast komt te zitten in de file. De kans is groot dat je op een gegeven moment vertraging oploopt in het verkeer. De timing hiervan kan niet slechter zijn, en je zou je kunnen haasten om naar een belangrijke afspraak te gaan wanneer deze zich voordoet, wat het slechtst mogelijke scenario zou zijn. En als zoiets gebeurt, hoe is het dan mogelijk om je hoofd koel te houden en je geduld niet te verliezen? Hoe bizar het ook mag lijken, er is een oplossing voor dit probleem.

Een uitweg


De lessen die we uit het leven leren, zijn afhankelijk van de omstandigheden waarin we ons bevinden. Verstrikt raken in een hachelijke situatie levert ons ook waardevolle levenslessen op. Een daarvan is het besef dat tijd een kostbaar goed is. Als je een actief leven hebt en niet veel tijd voor jezelf hebt, dan biedt een stop in het verkeer je de perfecte gelegenheid om even op adem te komen.

We durven te wedden dat u zich niet bewust bent van het aantal dingen dat u in het verleden hebt uitgesteld omdat u niet genoeg tijd had. U kunt met een vriend aan de telefoon praten, het instructieboekje van uw gloednieuwe draagbare spelsysteem bestuderen, een paar nieuwe Spaanse uitdrukkingen oppikken of zelfs nieuwe kennissen maken tussen de andere chauffeurs. Alles wat je graag zou willen doen, maar niet kon omdat je niet genoeg tijd had om het te doen, kan daar worden bereikt, terwijl je op reis bent. Maak niet de fout te denken dat je alles onder controle hebt. Er is niets in het leven dat je meer angst en frustratie kan bezorgen dan in een situatie te verkeren waar je geen controle over hebt. Beschouw de tijd die je in het verkeer doorbrengt als een welkome gelegenheid om te ontspannen.

De inwoners van Californië zijn voorbereid op de mogelijkheid om op elk moment vast te zitten in het verkeer, dus rusten ze hun voertuigen uit met een verscheidenheid aan technologieën die hen bezig kunnen houden en vermaken. Als je nog geen fatsoenlijk geluidssysteem hebt, is dit misschien het moment om er een aan te schaffen. Het is veel prettiger om naar muziek te luisteren in plaats van de piepgeluiden van wachtende auto’s dan naar die piepgeluiden te luisteren. Je kunt zelfs een laptop of tablet meenemen als je wilt. Wanneer u wat online moet werken, een bericht naar uw werkgever moet sturen of deel moet nemen aan een essentiële Skype-conferentie, kunnen beide dingen erg handig zijn. Als u van lezen houdt, kunt u deze tijd vullen met een elektronisch boek, en als u graag videogames op de computer speelt, kunt u bepaalde spelapparatuur gebruiken. Het beschikbaar houden van een powerbank is iets anders dat u kunt doen om uw leven te vereenvoudigen en het beheer gemakkelijker te maken. Het is te hopen dat je niet te lang wordt vertraagd, maar wie weet wanneer de batterij van je telefoon leeg raakt.

Congestie in de staat Californië

Wanneer in je eigen huis blijven geen alternatief is
Denk aan alle stops die u in de loop van een enkele dag maakt. De kans is groot dat ze niet allemaal even kritisch zijn en dat de meeste eenvoudig kunnen worden omzeild. U kunt uzelf van stress en hoofdpijn behoeden door het aantal ritten dat u maakt te verminderen, en door dit te doen, kunt u ook uw eigen bijdrage leveren aan de algehele verbetering van de situatie op de weg. Zoals eerder besproken, is het mogelijk om veel lange reizen te vermijden en veel taken uit te voeren door het gebruik van internet. Bovendien bieden verschillende retailers een snelle levering van hun waren tot aan de voordeur van de klant.

Autorijden is iets dat niet helemaal kan worden vermeden, zoveel is duidelijk. Als u echter moet rijden, maak er dan een prioriteit van om uw reizen waar mogelijk buiten de spitsuren te plannen. U kunt dit doel bereiken door gebruik te maken van een breed scala aan toepassingen en softwareprogramma’s die bedoeld zijn om de huidige toestand op de weg bij te houden. U kunt op de hoogte blijven van de situatie door deze applicaties te gebruiken en te voorkomen dat u

raffic jams die zich net beginnen te vormen.

Rijd altijd veilig.


Overtreed nooit de verkeersregels om te voorkomen dat u zelf de oorzaak van een verkeersopstopping wordt. Een goede chauffeur laat zich nooit met problemen op de weg bemoeien, en hoewel ze langzamer rijden dan veel andere deelnemers, zijn ze toch in staat om in kortere tijd op hun bestemming te komen.

Als je in een file staat, kunnen zelfs de meest schijnbaar triviale details een enorme impact op de situatie hebben. Daarom, in plaats van je leven te behandelen alsof het een echte hel is, beschouw de kwestie vanuit dit perspectief en laat irritatie je leven niet beheersen. Je mag van geluk spreken dat je Californië thuis kunt noemen, aangezien het in feite een staat van adembenemende natuurlijke schoonheid is.


Tags :

Deel dit :

recente berichten

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht om de laatste nieuwsupdates te ontvangen!